KFC Kosova me një tjetër sukses! (FOTO)

2017 ishte një vit i suksesshëm për KFC Kosova ku kompania arriti t’i hapë 6 restorante të franshizës së njohur në Kosovë.

Si rrjedhojë e suksesit në strategji të avancuar në hapjet e restauranteve, kompania KAN sh.p.k e cila ka licensën e brendit KFC për Kosovë dhe Rajon, në një konventë në Moskë të Rusisë është zgjedhur kampion i hapjes së restauranteve për Evropë Lindore dhe Qendrore.
Ky çmim shërben si inspirim për kompaninë që të rritet më shumë dhe ta zgjeroj stafin e saj duke punësuar më shumë anëtarë në ekip.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.