KFC ja u bën 5 me 2… (FOTO)

Në KFC paguan pak e merr shumë…

Brendi i famshëm botëror ka lansuar ofertën më të re e cila synon që të japë maksimumin e kënaqësisë për shumën më të vogël të parave.

Përmes kësaj oferte klientëve te KFC’s u jepen 3x Hot Wings, 2x Crispy strips, 1 pomfrit, 1 sos dhe 1 pije të gjitha vetëm për 2€.

#kfc #gishtatmilepi

 

Shpërndaje

Comments are closed.