Këto ushtrime ju ndihmojnë të dobësoheni dhe ti ngrisni vithet

Ky set i shkurtër i ushtrimeve është kombinimi i përkryer i fitnesit dhe pilatesit.

Instruktorja Tracey Mallett ju rekomandon që të mos ushtroni nëse para pak kohësh jeni operuar apo keni pasur gjendje të keqe shëndetësore, shkruan Parrotlla.net.

Gjithëashtu, ju duhet të ushtroni deri në kufijtë e mundësisë dhe fleksibilitetit, pra të mos përkuleni shpejt, të mos lëvizni shpejt, dhe të mos bëni hedhje të këmbëve me forcë të madhe, shkruan Parrotlla.net.

Ushtrimet janë të përshtatshme edhe për persona të moshuar, për ata që dëshirojnë të djegin kaloritë e tepërta, të formojnë trupin të duken dhe të ndihen shëndetshëm./Parrotlla.net

 

 

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.