Këto janë rrugët më shumëngjyrëshe në Evropë

Evropa është një thesar i qyteteve dhe lagjeve me ngjyra që presin të zbulohen.

Nëse i vizitoni këto shtete, mos harroni të bëni një shëtitje në qytetet e mëposhtme që të japin jetë dhe gjallëri.

 

Në listën e mëposhtme janë vetëm disa rrugë që njihen si rrugët me më së shumti ngjyra.

 

Colmar, France

Happy Rizzi Haus në Braunschweig, Germany

La Muralla Roja, Spain

Burano, Italy

Stortorget në Stockholm, Sweden

Nyhavn, Copenhagen

Main Square of Poznań, Poland

Vernazza, Italy

Rue Crémieux in Paris, France

Nova do Carvalho në Lisbon, Portugal

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*