Këto gjëra ju ndihmojnë të luftoni diabetin

Diabeti është një sëmundje gjithnjë e më e zakonshme në botë. Për vite të tëra, ilaçet u konsideruan si opsion i vetëm për këtë sëmundje dhe tani gjithnjë e më shumë studime kanë treguar se diabeti i tipit 2 mund të “kthehet”.
Ndryshimet në dietë dhe humbja e peshës janë vetëm disa nga gjërat që ndihmojnë në kthimin e sheqerit në gjak, dhe njerëzit nuk duhet të pinë ilaçe në baza ditore.
Këto janë gjërat mund t’ju luftoni diabetin:
1.Humbni peshë
2. Ushqimi me kalori të ulët është opsioni më i mirë
3. Vraponi./PARROTLLA.NET/

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*