KEDS punime në rrjet, ndërprerje të detyrueshme të rrymës në këto qytete

Arsyeja; Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

03.09.2020

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00-16:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja: Punimi i shtyllave të vendosura të tensionit të mesëm.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (Kodi: 51000005) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Ramun, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërkë e Thatë.

Arsyeja: Pastrimi i rrjetit, ndërrimi i shtyllave, i isolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

2.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti – Klinë (Kodi: 52000012) nga ora 10:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Sheshi Mujë Krasniqi, rr. Dëshmorët e Kombit, rr. Mehdi Morina, rr. Osman Krasniqi dhe rr. Skender Rexhepi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllos së re të tensionit të mesëm në Parkun e qytetit.

Gjakovë

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 81000004) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq, dhe Ujz.

Arsyeja: Tërheqja e përçuesve të tensionit të mesëm dhe pastrimi i trasesë.

Ferizaj

1.

TS 110/6kV Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 10kV Glloboçicë (Kodi: 42000002) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00-17:00

Vendet: Glloboçicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika e suxhukut, Seqishta, Kriveniku, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pasjan (Kodi: 61066013) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00-16:00

Vendet: Llashticë, Pasjan, Burincë dhe Muqi Babë.

Arsyeja: Pastrimi i linjës nga vegjetacioni.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 nga dala 10kV Zhupa do të ndërprehet:

Degëzimi10kV Reçan-Lubinjë (Kodi: 31000026011, 023, 024, 025, 026, 027, 028, 029, 040.) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lubinjë e Epërme dhe Lubinjë e Ulët.

Arsyeja: Bartje e rrjetit të tensionit të mesëm në shtyllat e reja dhe eliminimi i rrezikut.

03.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 nga dalja 10 kV Nr.23 Hotel Iliria do të ndërprehet:

NS 10/04 Parku 2. (kodi: 11000006158) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Parku 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm dhe punimi i kokave kabllovike në TS Parku 2.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 nga dalja 10 kV Nr.J22 Shaip Kamberi do të ndërprehet:

NS 10/04 Parku 4 (kodi: 11000005161) prej orës 15:00 deri në ora 21:00

Vendet: Parku 4 (0bjekti banesor Naim Ejupi).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm dhe punimi i kokave kabllovike në TS Parku 4.

04.09.2020

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi i Sillosit (kodi: 40041001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Ferizaj- një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave nën tension.

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Besia nga dalja 10 kV Prugovc do të ndërprehet:

NS 10/04 Leban Dobratiqët 2 (kodi:10013012112) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Leban Dobratiqët 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos së tensionit të ulët në linjën ekzistuese.

2.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva nga dalja 10kav Podujeva 1do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Furra Lura (Kodi: 14000001004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr. Skënderbeu, rr. Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – Kyçja konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: Rr. Skënderbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Luboteni-Rambuje (Kodi: 12000016) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja e Muhaxherëve, një pjesë, Parku dhe Pompat (te Parku).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm dhe punimi i kokave kabllovike në TS Prizreni.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j25 Xhamia e Llapit I (Kodi: 13000013) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm dhe punimi i kokave kabllovike në TS Emin Duraku dhe TS Vushtra.

05.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Besia nga dalja 10 kV Prugovc do të ndërprehet:

TS 10/04 Leban Dobratiqët 2 (kodi:10013012112) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Leban Dobratiqët 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos së tensionit të ulët në linjën ekzistuese.

Shpërndaje

Comments are closed.