KEDS njofton për punime në rrjet, në këto zona do ketë reduktime të rrymës

KEDS ka njoftuar se do të këtë reduktime të energjisë elektrike pas disa punimeve që planifikohen të bëhen në rrjet.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka njoftuar për orarin dhe zonat ku pritet të ketë ndërprerje.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II.do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bardhi i Madh (Kodi: 15018018) prej orës 10:00 –14:00.

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve, si dhe zëvendësimi i izolatorëve të dëmtuar.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hjakobilla (Kodi: 14016004) (në dy termine) nga ora 09:00–12:00 dhe nga ora 13:00- 16:00.

Vendet: Keçekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10/04 kV Taslixhe 2 (Kodi: 11000004016) prej orës 10:00- 11:00.

Dalja 10/04 kV Faik Konica (Kodi: 19000001002) prej orës 12:00-13:00.

Vendet: Taslixhe dhe Faik Konica.

Arsyeja: Ndërrimi-montimi i transformatorëve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Istogu I (Kodi: 54000008) prej orës 10:00 –14:00.

Vendet: Istogu i Poshtëm, Muzhevin Arifaj, Muzhevin Blakaj, Muzhevin Gateri, Muzhevin 1, Ukaj, Dragolevci i Ulët, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatoll, Muzhevin- Balaj Kabashtë -Tomoc, Sylaj, Balaj LLuga, Istogu ETC, Muzhevin Jahaj Dragolevc e Reja, Si dhe HC” Burimi” Istog.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe pastrim i rrjetit në Lluga Muzhevin.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Bardhaniq, Barë e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë.

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit linjor në degzëimin Doblibare.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Koshtova (Kodi: 70000005) prej orës 10:00- 14:00.

Vendet: Koshtovë, Vinarcë e Ulët, Vinarcë e Epërme, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës së dyfishtë Vinarc dhe shtrëngimi I përçuesëve.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Kufca (Kodi: 60061006) prej orës 10:00 –14:00.

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë në Stanishor.

2.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Slivovë (Stabiliment) (Kodi: 60024003) (në dy termine) nga ora 09:00–12:00 dhe nga ora 13:00 – 16:00.

T 10/04 kV do të mbesin pa tension (në dy termine) nga ora 09:00–12:00 dhe nga ora 13:00 – 16:00.

(Kodi: 60024003034) Dragovc

(Kodi: 60024003035) Kukavic

(Kodi: 60024003036) Gulmivodë

(Kodi: 60024003039) Afrimi Company

(Kodi: 60024003050) Dragovc

Vendet: Gaçkë, Kashtanjevë, Izhanc, Burnik.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Gaçka (Stabiliment) (Kodi: 40042002) (në dy termine) nga ora 09:00–12:00 dhe nga ora 13:00 – 16:00.

T 10/04 kV do të mbesin pa tension (në dy termine) nga ora 09:00–12:00 dhe nga ora 13:00- 16:00.

(Kodi: 40042002031) TS Burnik.

(Kodi: 40042002033) TS Kashtanjev 1.

(Kodi: 40042002034) TS TS Kashtanjev 2 Xhamia.

(Kodi: 40042002035) TS TS Kashtanjev –Lug.

(Kodi: 40042002030) TS Gaçka-Qallakt (Ejupt)

(Kodi: 40042002032) TS Izhanc

(Kodi: 40042002029) TS Gaçka-Blind

Vendet: Fshatrat Gaçkë, Kashtanjev, Izhanc, Burnik.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

10.09.2020

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Nadakovc (Kodi 73000014) nga ora 12:00- 16:00.

Vendet: Btp Petroll, te Përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc-blinda, Naser Imeri, Sfaraçak dhe lagjja Xhafaj.

Arsyeja: Ngritja dhe vendosja e shtyllës të tensionit të mesëm 12/1600.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10/04 kV Jusuf Frizeri (Kodi 63000020041) nga ora 09:00- 12:00.

Vendet: Një pjesë e Rruges Lumi Morava.

Arsyeja: Ndërrimi i kabllos furnizuese.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërpritet:

Dalja 10kV Zona Industriale (Kodi 41000009) nga ora 08:00 –12:00.

Vendet: TS Emonek, TS Coca- Cola, TS Motrat Binjake, TS Janina, TS Agim Nita, TS Mulliri Milenium, TS Xella, TS Pofix, TS Semerana, TS Ekzoni, TS Keja Company, TS UBT, TS Muja, TS Gega

Arsyeja: Zëvendësimi i përçuesit me kabllo ABC 10 kV.

10.09.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva të ndërpritet:

NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 10:00-16:00.

Vendet:Nje pjese e Rr. Skënderbeu, një pjesë e Valon Hasani.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga TS 35/10kV Drenasi të ndërpritet:

NS 10/04kV Baincë Çikatovë (kodi: 16100008 ) prej orës 9:00-16:00.

T 10/04 kV do të mbesin pa tension nga ora 09:00 – 16:00.

(Kodi: 16100008136) Gllanasellë Krasniqët

(Kodi: 16100008137) Gllanasellë Karaqicët

(Kodi: 16100008138) Gllanasellë Bunjakët

(Kodi: 16100008139) Gllanasellë Lladrovci

(Kodi: 16100008239) Te Shkolla-Gllanasellë (me plane investive)

(Kodi: 16100008273) Gllanasell I Ri

(Kodi: 16100008141) Dobroshevc -Stacioni i Trenit

(Kodi: 16100008143) Dobroshevc, Prenka

(Kodi: 16100008144) Dobroshevc Morinët

(Kodi: 16100008210) Fsh. Dobroshevc-bashkëinvestim

(Kodi: 16100008200) Kost Stabilimente Shpërndarëse

(Kodi: 16100008268) Drejtoria për Urbanizëm, Kuvendi Komunal.

(Kodi: 16100008135) Gllanasellë -Nikat

(Kodi: 16100008140) Dobroshevc -Abdylovit

(Kodi: 16100008142) Dobroshevc -Hajdarovit

(Kodi: 16100008213) Gllanasellë Nika 2

(Kodi: 16100008276) Çikatovë e Vjetër Lagjja Karaxha

(Kodi: 16100008132) Çikatovë e Vjetër te shkolla

(Kodi: 161000081206) Dubovc-Çikatovë e Vjetër

(Kodi: 16100008207) Vehbi Dubovci-Çikatovë e Vjetër

(Kodi: 16100008258) Çikatovë e Vjetër lagjja Karaxha RT 2015

Vendet:Gllanasell, Dobroshevc, Çikatovë e Vjetër te shkolla, Dubovc,

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës Kyçe në LP ekzistues 10.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva të ndërpritet:

NS 10kV Podujeva 5 (kodi: 14000005) prej orës 08:00-16:00.

TS 10/04 kV do të mbesin pa tension nga ora 08:00 – 16:00.

(Kodi: 14000005344) TS Shamalluk

(Kodi: 14000005220) Ballovc te shkolla

(Kodi: 14000005262) Ballovc Nishefcët RT 2015

(Kodi: 14000005045) Ballovc 2 Bujakët

(Kodi: 14000005346) Mehonët 2

(Kodi: 14000005044) Ballovc 1 Mehonët

Vendet: Montimi i ndarësit linjor të ri, montimi i shkarkuesëve të mbitensionit, si dhe vendosja e panelit të tensionit të ulët në projektin Ballovc te shkolla.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtylles kyçse në largpërçuesin ekzistues 10.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3-TR 2 të ndërpritet:

NS 10kV Nr.23 Luboteni-Rambuje (kodi: 12000016) prej orës 09:00- 21:00.

Vendet: Parku, Lagjja e Muhaxherëve, Pompat (park),

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e transformatorit të ri 630kVA dhe kthinave të reja të tensionit të mesëm në TS Rambuje 1.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3-TR 1 të ndërpritet:

NS 10/04 kV Nr.23 Shefki Berisha”Terraplan&Partners”Sh.p.k (kodi: 12000002125) prej orës 09:00 – 21:00.

NS 10/04 kV Nr.23 Senol Ata “KONAK”SH.P.K (kodi: 12000002186) prej orës 09:00- 21:00.

Vendet: Terra Plant, Konak Sh.P.K.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinës dalëse me ndarës në TS Konak.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërpritet:

Dalja 10kV Istogu II (kodi: 54000007) prej orës 10:00- 12:00.

Vendet: Qyteti, Dushkaja, Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi Komunal, Banesat 2, Motel Trofta, spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Vendosja e Grupit Matës kontrollues në Dubravë Kulla -Ferma I2D1 .

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërpritet:

Dalja 10kV Pylltaria (kodi: 40043004) prej orës 11:00- 13:00.

Vendet: Kërbliq dhe Leskovicë, Drenusha, Rakoci, Sanatoria, Llanishta, Gjurgjedelli, Runjeva, Hekurudha, Kisi, Lagjja e Re.

Arsyeja : Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçanikudo të ndërpreitet:

Dalja 10kV Fshatrat -Voskopoja (kodi: 40043001) prej orës 13:00- 15:00.

Vendet: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj,Tushaj – Soponica,Malsi (Malzez),Vatë,Nikaj dhe biznise private.

Arsyeja : Mirëmbajtja e transformatorëve të fuqisë.

Shpërndaje

Comments are closed.