Kamera e iPhone të ri po ngjall frikë të përdoruesit

Në rast se e humbët ngjarjen e madhe të Apple këtë javë, do të vijë një iPhone i ri për portofolin tuaj dhe synon t’i bëjë të gjithë ata koncerte të paqarta në Instagram Stories të duken një mijë herë më të mira me cilësimin e kamerës me “Night Mode”.

Meqë jemi te kamera e re në iPhone 11 është vërtet tmerruese. Të paktën, për ata që janë të ndjeshmëm ndaj vrimave dhe paternave të vogla.

Ndjenja quhet tripofobi dhe një përkufizim i shpejtë do të ishte:

“Trypofobia është një neveri ose frikë nga grupimet e vrimave, gungave apo paternave të vogla. Kur njerëzit shohin këtë lloj grupi, ata shfaqin simptoma të neveritjes ose frikës. Shembuj të objekteve që mund të shkaktojnë një përgjigje të frikës përfshijnë bishtajat e farave ose kosherja e bletëve.

“Shembuj të imazheve që do shkaktonin frikë tek personat që vuajnë nga kjo fobi:

Shpërndaje

12 Comments

 1. Pingback: viagra on line

 2. Pingback: cheap ed pills

 3. Pingback: medicine for erectile

 4. Pingback: best ed pills at gnc

 5. Pingback: cialis 20 mg

 6. Pingback: cvs pharmacy

 7. Pingback: canadian pharmacy

 8. Pingback: Real cialis online

 9. Pingback: Buy cialis online

 10. Pingback: order vardenafil

 11. Pingback: generic vardenafil online

 12. Pingback: vardenafil online

Leave a Comment

Your email address will not be published.