Kajtazi: Serbia po mundohet ta fusë në rinegocim çështjen e Kosovës

Eksperti i sigurisë Fadil Kajtazi shkruan se nuk ka të ndalur agresivitetit i Serbisë ndaj Kosovës, sipas formës ”Duke shkaktuar dhe menaxhuar kriza”.

Sipas tij qëllimi i vetëm është që Serbia edhe një herë ta fusë në negocim çështjen e Kosovës, falë agjenturës masive që serbët kanë pasur të instaluar në Kosovë dhe ripërtirjes së agjenturës së re, siç po shihet ata ja dolën të aktualizojnë edhe një here ekzistencën apo jo të shtetit të Kosovës.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*