Jepet ndihma e parë financiare për Trepçën si shoqëri aksionare

Është nënshkruar marrëveshja e parë për ndihmë financiare për Trepçën.

Këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi në Facebook, ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka.

Ai po ashtu ka bërë të ditur se vlera financiare e kësaj ndihme është pesë milionë euro.Postimi i plotë i të parit të Zhvillimit Ekonomik në Kosovë:

“Sot nënshkruam marrëveshjen e parë për ndihmë financiare për Trepça si shoqëri aksionare. Shuma e ndihmës është afër 5 milionë EUR dhe ka për qëllim ti jep një shtytje Trepçës si tërësi”.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*