Jennifer Lopez dhe Lady Gaga performojnë në betimin e Joe Biden

Lady Gaga dhe Jeniffer Lopez kanë përfunduar performancën e tyre në inaugurimin e Joe Biden.

Dy këngëtaret e famshme, Jennifer Lopez dhe Lady Gaga, kanë performuar në ceremoninë e ianugurumit të Joe Biden president dhe Kamala Harris zëvendëspresidente.

E para ishte Lady Gaga ajo e cila interpretoi Himnin Kombëtar të SHBA-së me bandën e marinës së SHBA-së, duke mbajtur një mikrofon të artë.

Ndërsa, J Lo këndoi “America the Beautiful” pasi Harris bëri betimin.

Ndryshe, Joe Biden sapo dha betimin si presidenti i ardhshëm i 46-të me radhë i SHBA-ve.

 

Shpërndaje