Jennifer dhe Alex rreshtohen krah Bidenit në garën për President

JLo dhe Alex Rodriguez mbështesin Joe Biden në garën për president.

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë dhënë mbështetjen e tyre për ish-Zëvendës Presidentin Joe Biden të premten, duke njoftuar miratimin e tyre për të, shkruan Daily Mail.

Këngëtarja dhe aktorja 51-vjeçare dhe ylli 45-vjeçar i bejsbollit u shfaqën të dy nga distanca nga vende të veçanta në një bisedë me video me kandidatin për president dhe gruan e tij Jill Biden, 69 vjeçe.

Biden vendosi tonin e rastësishëm të videos që nga fillimi pasi ai e nxiti Rodriguez të thërriste atë dhe gruan e tij me emrat e tyre të parë.

“Ne jemi të ngazëllyer për të votuar,” vazhdoi atleti. ‘Unë mendoj se zëri ynë nuk ka qenë kurrë më i rëndësishëm.’

Ai renditi përparësitë e tij të menjëhershme si mposhtjen e pandemisë së koronavirusit dhe rivendosjen e ekonomisë.

“Për mua, po e bashkon përsëri kombin,’ tha Lopez. ‘Ju e dini, duke hequr qafe këtë urrejtje. Duke menduar për fëmijët e mi që shëtisin në një botë ku, e dini, është në rregull të jesh racist ose paragjykues sepse administrata jonë thotë se është në rregull. Kjo për mua është vërtet e trishtueshme”.

Ajo shtoi se komuniteti latin u godit veçanërisht rëndë nga COVID-19.

Biden pastaj deklaroi se njerëzit latin kishin tre herë më shumë gjasa të kontraktonin koronavirusin sesa njerëzit e bardhë, ndërsa tre milionë njerëz ishin aktualisht të papunë dhe 200,000 njerëz të papunë.

Lopez tha se ka shpresë që komuniteti latin të fillojnë të kuptojnë fuqinë e tyre dhe rëndësinë që kanë për vnedin dhe se votat e tyre kanë rëndësi.


Jill tha se nëse do të kishte ‘nderin të ishte zonja e parë e ardhshme, gratë latine do të kenë një vend në tryezë’. “Dhe në kabinet,” ndërhyri Xho.

Si Alex ashtu edhe Jennifer e mbyllën videon me mesazhe të shkurtra në spanjisht për banorët e Floridës, të cilët ata i përkthenin në titra.

Shpërndaje

Comments are closed.