Ja gjendja e diplomacisë kosovare!

Konsulli i Republikës së Kosovës, edhe pse i angazhuar në Konsullatën e Kosovës në Vjenë, ende nuk e ka realizuar që Presidenti aktual nuk është Heinz Fischer, Kancelar nuk është Werner Faymann dhe e ndjera Barbara Prammer nuk është Kryetare e Parlamentit, pasi që ka një kohë që ka vdekur!

Ja pra gjendja e diplomacisë kosovare!

Ky është postimi i plotë i Isa Kosumit:

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*