iPhone 12: Një CPU me 6 bërthama, më i shpejtë se çdo telefon tjetër i mençur

Apple pretendon se iPhone 12 i ri A14 bionic është procesori më i shpejtë ndonjëherë në një telefon të mençur.

Apple thotë se ka rritur në mënyrë dramatike performancën e motorit nervor nga 8 në 16 bërthama, të cilat duhet të përshpejtojnë në mënyrë dramatike aftësinë e saj për të përpunuar operacione të lidhura me AI, raporton CNN.
Këtu janë disa nga pikat kryesore nga prezantimi i Apple:

Një CPU me 6 bërthama, më i shpejtë se çdo smartphone.

Një GPU me 4 bërthama, i cili është më i mirë për të mësuar makinerinë dhe lojëra të përparuara.

Dhe GPU-ja më i shpejtë se në çdo smartphone, duke dhënë grafikë më të shpejtë.

Shpërndaje