Ide si t’i bëni atletet tuaja të vjetra të duken ndryshe

Gjasat që të ecni nëpër qytet dhe të arrini t’i mbani atletet tuaja të bardha të duken bukur dhe pa njolla janë reale pothuajse aq sa të keni aftësi për tu teleportuar ose fluturuar.

Megjithatë, ne kemi një ide.

Mos i vini mënjanë atletet tuaja të preferuara që kanë ngjyrë të bardhë. Ju mund t’i vishni sërish ato por duke i dhënë “jetë të re”.

Shihni idetë e mëposhtme që ju inspirojnë se si t’i transformoni atletet tuaja në diçka shumë praktike dhe të bukur në të njëjtën kohë.

Jemi të sigurt se ndonjëra nga idetë e mëposhtme do t’iu pëlqejë patjetër!

Ngjyrë akriliku

Dizajn me dantellë

Ngjyrosini ato

Atlete me ‘krahë’

Dekoroni atletet me pjesë të gazetave dhe revistave

Bëni atletet me platformë

Dizajn pranveror

Vendosni kopsa

Ndryshojani ngjyrën

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*