Ibrahim Kelmendi : Dënimi i djeshëm me vdekje i Zeinab Sekaanvand dhe cili është opinioni i Ikballe Berisha Huduti, e cila në Kosovë po prezantohet si të ishte ambasadore e nderit e Iranit islamist?

Shkruan: Ibrahim Kelmendi

Kjo Grua fatkeqe iraniane, viktimë e Islamit barbar, është dënuar me vdekje, pse, si e mitur (17 vjeçare), duhet ta ketë vra në vetëmbrojtje burrin e saj, muhamedan klasik, dhe është ekzekutuar më 2 tetor 2018, dy ditë pasi në burg lindi fëmijën e saj.E kanë martuar përdhunshëm në moshë 15-vjeçare, ka vazhduar me kërkesë për divorc. Në vend që burri të pranonte divorcimin (ndarjen), ka ushtruar dhunë fizik për ta nënshtruar.
Gjykata, – me gjykatës vetëm burra, muhamedanë fundamentalistë, – e ka gjykuar me vdekje, sepse sipas shariatit fashist islam, gruaja nuk guxon ta kundërshton burrin.Bile në Kuran (surja 2: ajeti 223) thuhet në mënyrë eksplicite, se gruaja është arë, që burri mund ta mbjell si të dëshiron e kur të dëshiron. Dhe ky ajet i paskësh „zbrit“ Muhamedit, kur një grua i është ankuar atij, – si sundimtar i Medinës që ishte imponuar, – se burri po e dhunon me seks anal. Muhamedi duhet të jetë përgjigj, se burri ka të drejtë të bëjë seks si të dëshiron e kur të dëshiron dhe gruaja nuk ka të drejtë ta kundërshton…Gjithandej, në shtete të qytetëruar, përfaqësues qeveritar kanë shpreh protestë kundër eksekutimit të Zeinabit. Ndërsa OJQ-të janë shumë që po protestojnë, duke filluar nga Amnesty International, që e kishte adaptuar si të burgosur të ndërgjegjës, në vitin 2017. Ndërsa në internet janë duke u shtuar shumë informatat për formim të OJQ-ve me emrin e saj – si Martire kundër Islamit barbar.

Fatkeqësisht shqiptarët, të dominuar nga Islami barbar, po heshtin. Akoma më keq, këtë (psudo)shoqëri po e karakterizon dhuna barbare ndaj grave e vajzave…
Jam kurreshtar të di opinionin e Hoxhaneshës Ikballe Berisha-Ikballe Berisha Huduti, e cila në Kosovë po prezantohet si të ishte ambasadore e nderit e Iranit islamist?

Lavdi kësaj MARTIRE !

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*