Haxhiu: Në emër të taksës, udhëheqësit u munduan të fshehin shumë skandale e keqpërdorime

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Albulena Haxhiu ka thënë se në emër të taksës ndaj Serbisë, udhëheqësit u munduar të fshehin shumë skandale e keqpërdorime.

Sipas saj, të njëjtit tani po mundohen të përfitojnë në emër të taksës.
Postimi i plotë në Facebook:
Në emër të taksës ndaj Serbisë u munduan të fshehin shumë skandale e keqpërdorime.
Tani kur ditët i kanë të numëruara dhe s’kanë vendim tjetër me të cilin mund të lavdërohen e mbështeten, po mundohen të përfitojnë në emër të taksës.
Fat i mirë që askush s’ju beson më, nuk i besojnë as vetes më, në ato që deklarojnë.
Na duhet t’i durojmë edhe ca ditë sepse koha e tyre politike ka perënduar.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*