Haradinaj nisë takimet me qytetarët e Kosovës

Në serinë e këtyre takime, i pari do të realizohet sot në orën 17:00 në Kaçanik, kjo me kërkesë të anëtarëve dhe simpatizantëve të AAK-së atje, por edhe e qytetarëve apartiakë.

Siç bëhet e ditur në një kumtesë për medie të këtij subjekti politik, qëllim I takimeve është që qytetarët të jenë pjesë aktive e vendimmarrjes në vend

Shpërndaje

Comments are closed.