Haradinaj: Jemi me fat që diaspora s’ka heq dorë nga atdheu

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj teksa ka organizuar pritje për bashkatdhetarët tanë që jetojnë në diasporë, tha se Kosova është me fat që dashuria e diasporës për atdheun e vet nuk ka ndryshuar asnjëherë.

“Jetën që e boni ju e njohë prej anës time, edhe kjo nuk është lehtë që në vend të huaj me dhënë kontributin e juaj. Kur vini këtu po ashtu iu presim me dënimin, kartonin që nuk është hequr, por një gjë që nuk ndryshon asnjëherë është dashuria për vendin dhe ne jemi me fat që diaspora jonë nuk ka heq dorë prej atdheut. Është e vërtet që në Kosovë ende nuk janë përmbyllë shtetësinë e vet,

Në emër të përfaqësuese të diasporës, shkrimtari Riza Sheqiri tha se gjithë sukseset e tyre i adresojnë dhe reflektojnë në Kosovë.

Shpërndaje

One Comment

  1. Pingback: how much is viagra

Leave a Comment

Your email address will not be published.