Gjuajtje me armë në Prishtinë, dyshohet për të plagosur

Një përleshje e armatosur ka ndodhur mes disa personave në Prishtinë, më saktësisht te “Rruga B”.

Gjatë përleshjes janë përdorur edhe armë zjarri, ku dyshohet se një person është plagosur.

Parrotlla ka kontaktuar me Policinë e Kosovës dhe është në pritje të një përgjigje.

Lajmi në përditësim…

Shpërndaje