Gashi për Zekën: E gjithë Drenica dhe mbarë Kosova duhet ta votojë Milaim Zekën

Shkruan: Astrit Gashi

Pse e gjithe Drenica dhe mbare Kosova duhet te votojë Milaim Zeken!

Milaim Zeka ishte i pari gjimnazist qe theu fotografine e Titos.

Milaim Zeka ishte shpallur terroriste* nga shteti Jugosllav !

Per Milaim Zeken diskutoi parlamenti suedez dhe dergoi note proteste Jugosllavise per dhunen ndaj shqiptareve. Permes tij u ngrite qeshtja Kosoves.”

Ai se bashku me shoke themeloi radion shqipe ne Suedi ku me vone ishte zeri i luftes per liri.

Reportazhi ” Ai eshte galle ” i realizuar nga Milaim Zeka i tregoj botes se qka po ndodhe ne Kosove! Ky fragment nga lufta heroike e Jasharajve i motivoi mjera shqiptare te bashkohen ne luften tone! Vera e ketij dokumetari ishte me madhe se gjithe diplomacia shqiptare.

Milaim Zeka eshte simbol i Drenices eshte emblema e gjalle e luftes per liri si dhe ishte deputeti me popullor ne mandatin e kaluar

E gjithe Drenica dhe mbare Kosova i ka borgj Milaimit.

Milaimi i fali rinine Kosoves e ju duhet te votoni sepse ai ka guxim dhe nuk ndalet!

Ashtu siq fitoi luften ai din fitoj dhe paqen.
Votoni Milaim Zeken sepse keni edhe 1001 arye tjera qe eshte me i miri!
Jo me fjale por vepra, ka shkruar Gashi./PARROTLLA.NET/

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.