Franshiza KFC e dyta në botë sipas hulumtimit nga Franchise Direct©.

Institucioni Amerikan Franchise Direct i cili konsiderohet si institucioni më i besueshëm për studime në fushën e franshizave, ka bërë studim në performancën e franshizave të ndryshme në industrinë e ushqimit për vitin 2017 ku në vend të dytë gjendet franzhiza KFC.

Duke përdorur një metodologji që shkon përtej madhësisë së sistemit dhe performancës financiare, renditja përpilohet duke marrë një mori kriteresh, duke i dhënë secilit kriter një vlerë të posaçme.
Franshizat u renditën duke përdorur kritere objektive dhe të matshme, që përfshijnë:
· Madhësia e sistemit bazuar në numrin e njësive
· Të ardhurat për subjektin
· Stabiliteti dhe rritja
· Numri i viteve në veprim
· Zgjerimi i tregut
Renditja bazohet gjithashtu në:
· Praktikat më të mira në fushat e mbështetjes dhe trajnimit të franshizës.
· Politikat e mjedisit
· Përgjegjësitë sociale

Renditja e top 5 franshizave më të popullarizuara sipas studimit duket kështu:

 

 1. McDonald’s
 2. KFC
 3. Burger King
 4. Subway
 5. 7-Eleven

Linku i studimit:

http://www.franchisedirect.com/top100globalfranchises/

 

 

Shpërndaje

62 Comments

 1. Pingback: coupon for viagra

 2. Pingback: top erection pills

 3. Pingback: ed meds online without doctor prescription

 4. Pingback: ed pills

 5. Pingback: cialis 20 mg

 6. Pingback: walmart pharmacy

 7. Pingback: Real cialis online

 8. Pingback: vardenafil canada

 9. Pingback: online vardenafil

 10. Pingback: vardenafil usa

 11. Pingback: payday advance

 12. Pingback: tadalafil 10 mg

 13. Pingback: tadalafil 10 mg

 14. Pingback: tadalafil generique

 15. Pingback: casino slot

 16. Pingback: free casino games

 17. Pingback: buy cialis online with prescription

 18. Pingback: how to purchase Viagra 130 mg

 19. Pingback: cialis generic online edsmrl

 20. Pingback: cheapest Cialis 10mg

 21. Pingback: viagra without prescription

 22. Pingback: Cialis 20 mg prices

 23. Pingback: Cialis 80mg australia

 24. Pingback: Cialis 20mg generic

 25. Pingback: tadalafil 10mg uk

 26. Pingback: levitra 40mg online

 27. Pingback: lasix 40mg coupon

 28. Pingback: propecia 1mg generic

 29. Pingback: order viagra

 30. Pingback: where to buy viagra

 31. Pingback: lexapro 20mg generic

 32. Pingback: abilify 10 mg online

 33. Pingback: actos 30 mg canada

 34. Pingback: allegra 120mg tablets

 35. Pingback: how to buy allopurinol 300 mg

 36. Pingback: amaryl 2 mg uk

 37. Pingback: amoxicillin 250mg without prescription

 38. Pingback: antivert 25 mg nz

 39. Pingback: strattera 25mg otc

 40. Pingback: boots chemist viagra

 41. Pingback: cheapest arimidex 1mg

 42. Pingback: tadalafil generic cialis

 43. Pingback: ashwagandha 60caps purchase

 44. Pingback: atarax 10 mg nz

 45. Pingback: augmentin 500/125mg pills

 46. Pingback: avapro 300 mg pharmacy

 47. Pingback: viagra sub

 48. Pingback: avodart 0,5mg without a doctor prescription

 49. Pingback: baclofen 10 mg generic

 50. Pingback: order bactrim 400/80mg

 51. Pingback: cialis price us

 52. Pingback: how to buy benicar 20 mg

 53. Pingback: Biaxin 500mg cheap

 54. Pingback: cialis everyday

 55. Pingback: calcium carbonate 500mg pharmacy

 56. Pingback: how to purchase cardizem 120mg

 57. Pingback: casodex without a prescription

 58. Pingback: cheap celexa 10 mg

 59. Pingback: casino world

 60. Pingback: viagra echeck

 61. Pingback: write essay online

 62. Pingback: cleocin 300 mg online pharmacy