Fotografi kap momentet e qenve kur shohin ushqimin (FOTO)

Fotografi gjerman, Christian Vieler, ka publikuar fotografi të ndryshme të qenve përderisa ata dëshirojnë të konsumojnë ushqim.

Vieler ka kapur emocione interesante dhe të veçanta të këtyre kafshëve.

Ky fotograf para se t’i kapë këto momente të qenve çdo herë u hedh ushqim.

Në fotografitë e publikuara në Instagram nga Vieler shumica prej qenve janë të entuziazmuar, por një pjese të tyre duket se kjo nuk iu bën shumë përshtypje.

Këtu më poshtë keni disa nga këto fotografi:

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*