Tash e tutje Estrada Kosovare ua mundëson marrjen e nuses me Helikopter

“Estrada kosovare” ka filluar sezonën nga data 10 korrik dhe vazhdon deri më 3 shtator.

Menaxheri i përgjithshëm Elton Mehaj bën rezervimin e këngëtarëve më të njohur shqiptarë për ahengun tuaj. Poashtu, Estrada kosovare bën edhe dekorimin e ambientit për ahengjet tuaja familjare.

Elton Mehaj është emër tejet i njohur për këngëtarët tanë, por edhe për ata që duan që dasma e gëzimi i tyre familjar të jetë i pa harruar. Ai ofron të gjitha shërbimet që i përkasin organizimit të brendshëm të një dasme, si rezervimin e këngëtarëve, orkestra, valltarë, tupana, kamera, fotograf, dekorime të sallës, etj. Pra, me pak fjalë komplet organizimin e brendshëm të dasmës.

Elton Mehaj është menaxher i shumë prej më të njohurve të estradës dhe pronar i kompanisë “Estrada Kosovare”.

Ai  është adresë e hapur dhe e sigurt për të gjithë që duan ta kenë në mbrëmje apo gëzimin familjar këngëtarin më të mirë, më të preferuar.

 Për më shumë informata ndiqeni videon dhe për rezervime kontaktoni në numrat e telefonit:

044 -281-845

045 -281- 845

049 -281 -845.

Shpërndaje

Comments are closed.