Erini i vogël ka nevojë për ndihmen tuaj

Erin Shala është diagnostifikuar me Leukimi Accute dhe sot fillon trajtimin në Liv Hospital-Turqi.

Andaj kërkohet ndihma e secilit prej nesh që së bashku ta kthejmë harmonin në familjen Shala nga Prizreni dhe buzëqeshjen në fytyrën e vogëlushit, shkruan Veriu.info.

Një ndihmë e vogël e juaja, mund ta shëroj Erinin. Ndihma e juaj, është kontribut për jetën e Erin Shalës.

Tel +386 4 940 8292 (Shukri Shala)

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Lexoni po ashtu:  Abrashi për Lakërishtën: Rregullimi i platosë, një mbikalim dhe rregullim i fasadave