Emisioni Pa Rrotlla, të ftuar: Ali Azemi dhe Ali Shabani

Emisioni i plotë, ku të ftuar ishin: Ali Azemi, Kryetar i Shoqatës sindikale IMF të fabrikës së gypave Ferizaj,  dhe Ali Shabani, Anëtar i kryesisë së shoqatës sindikale IMF të fabrikës së gypave Ferizaj.

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.