Dy vjeçari gjeni, di emrat e 202 shteteve dhe i gjen në hartë

Ky dy vjeçar mund të jetë më i mirë në gjeografi sesa ju.

Ai i di emrat e 202 shteteve dhe territoreve dhe ato i gjënë lehtësisht në hartë.

 

Me shumë lehtësi dhe pa u vonuar, ai përsëritë njëri pas tjetrin emër duke i bërë me gisht në hartë.

 

Ai është thjeshtë gjeni, shikoni këtë video dhe binduni./Parrotlla.net/

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*