Dr. Fotios Filippos Karantonis mjeku specialist në Kirurgjinë Plastike dhe Rikonstruktive,do të jetë në Spitalin Amerikan Kosovë me datën 25 nëntor 2019

Departamenti i Kirurgjisë Plastike dhe Rikonstruktive ne Spitalin Amerikan ofron shërbim elitar, teknologji & teknika bashkëkohore në fushën e kirurgjisë plastike duke synuar më së shumti në cilësinë, sigurinë dhe ofrimin e shërbimeve të personalizuara konform standarteve ndërkombëtare, gjithçka për të qenë në lartësinë e kërkesave të çdo pacienti.

Në këtë Departament, krahas proçedurave apo trajtimeve që kryhen thjesht apo kryesisht për arsye estetike/kozmetike, gjejnë zgjidhje edhe ato raste (pacientë) të cilët kanë nevojë për kirurgji rikonstruktive, pra që kryhet kryesisht për arsye mjekësore, të tilla si: Rikonstruksion i gjirit pas mastektomisë (paciente me kancer gjiri), i qafës apo fytyrës në rast prekje nga kanceri, rikonstruktim në rast djegie, kirurgji e hemangiomave etj. Ndërhyrjet ofrohen nga mjeku kirurgë plastikë grekë Dr. Fotios Filippos Karantonis me eksperiencë të gjatë në këtë fushë.

Llojet e Kirurgjive që ofrohen:

Kirurgjia Rikonstruktive
Kirurgjia Plastike

Kirurgjia Rikonstruktive

Rikonstruksion i gjirit pas mastektomisë
Rikonstruksion i fytyrës dhe qafës pas kirurgjisë së kancerit
Kirurgji e rënies së kapakut të syrit
Kirurgji e kancerit në kapakun e syrit
Korigjim i Ektropion/Entropion
Kirurgji e hemangiomave
Revizionim i cikatriceve

Kirurgjia Plastike

Zmadhim/Zvogëlim/Ngritje e Gjoksit
Rhinoplastikë (rimodelim i hundës)
Otoplastikë (rimodelim i veshëve)
Blefaroplastikë (plastikë e kapakëve të syrit)
Lifting(tërheqje) e fytyrës
Rimodelim i mjekrës apo zonës së faqeve
Rimodelim i faqeve
Rimodelim i vitheve
Liposuksion (heqja e dhjamit)
Lipofilling (injektim i dhjamit të tepërt në zonat e dëshiruara për rimodelim
Gjinekomastia(kirurgji për meshkujt)
Lifting i krahëve
Lifting për zonën e kofshëve
Labioplastikë/Rimodelim i zonës gjenitale te femrat.

Rezervoni terminin tuaj ne Spitalin Amerikan ne Prishtine.

Për termine kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!
#spitaliamerikan #perqafojejeten


Shpërndaje