Të mërkurën shënohet “Dita Ndërkombëtare e Rikthimit të Zemrës”

Organizata Kosovo Resuscitation Society dhe Spitali Amerikan Kosovë do të jenë nesër në Sheshin Zahir Pajaziti Prishtinë.

Bashkoju skuadrës sonë,eja edhe ti në shesh nesër në datë 16.10.2019 ne Ditën ndërkombëtare të Ndihmës së shpejtë të mësosh më shumë sesi “zgjohet” zemra në rast sulmi ose rast aksidenti.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

 

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published.