Departamenti i ORL-së në Spitalin Amerikan siguron pacientët me probleme të kësaj lëmie për një shërim sa më të shpejtë

Spitali Amerikan si qendra më e specializuar shëndetësore në vend dhe rajon, ofron zgjidhje për të gjithë pacientët që kanë probleme shëndetësore nga më të ndryshmet. Një nga departamentet më të zhvilluara të Spitalit Amerikan, është edhe Departamenti i ORL-së, stafi mjekësor i të cilit siguron të gjithë pacientët me probleme shëndetësore në lëmin e ORL-së se shërimi i tyre tashmë është i garantuar në Spitalin Amerikan. Shërbimet shëndetësore që i janë shtuar Departamentit të ORL-së në Spitalin Amerikan janë:

– Sëmundjet ( patologjitë) e Sinusëve

– Kirurgjia Funksionale Endoskopia e Hundës dhe Sinuseve (FESS),

– Plastika apo Iintervenimet estetike të hundës dhe veshëve – Rinoplastika (hundës) – Otoplastika

(veshëve)

– Kirurgjia e kanalit te lotit (Dakriocistorhinostomia ) me endoskopi përmes hundës pa prerje

nga jashtë,

– Ekzaminimet endoskopike të telave të zërit te problemet me ngjirje zëri.

Në Spitalin Amerikan pacientët i pret Dr.Muzaffer Balaban – Kirurg Otorinolaringolog si dhe Dr.Sylejman Nishori – specialist Otorinolaringolog – Kirurg i Kokës dhe Qafës, i Subspecializuar në lëmin e Kirurgjisë Endoskopike të Hundës dhe Sinusëve. Spitali Amerikan, përqafoje jetën!

 

Shpërndaje

Comments are closed.