Daçiq: Në vitin 2005 kishim ofertë nga ndërkombëtarët për ndarjen e Kosovës

Ivica Daçiq ka deklaruar se në vitin 2005 Serbia ka pasur një ofertë nga bashkësia ndërkombëtare për ndarjen e Kosovës.
Ministri i jashtëm serb, Ivica Daçiq ka deklaruar se në vitin 2005 Serbia ka pasur një ofertë nga bashkësia ndërkombëtare për ndarjen e Kosovës.

“Ne kemi nevojë për të mbajtur një politikë të mençur. Unë jam i sigurt se Prishtina nuk do ta pranojë atë, por ata do të jenë përgjegjës”, theksoi ai për mediat serbe.

Ai shtoi se ata e bëjnë një gjë të tillë se e kanë parë se ajo nuk mbaron.

“Sot ata thonë se 116 vende njohën Kosovën, e cila është një gënjeshtër.” I gjithë ky krijim bazohet në gënjeshtra dhe krime”, u shpreh ai.

“Gjermania dhe Britania e bindin Haradinajn që të mos e heq taksën për mallrat nga Serbia “, theksoi Daçiq.

“Dikush mendon se Haradinaj është i guximshëm por ata nuk bëjnë asgjë pa mbështetjen e jashtme, në të cilin rast Amerika po ua heq dheun nën këmbët dhe kthehet përreth të tjerëve. Amerika nuk do të lejojë Serbinë të jetë konstruktive dhe Kosova të jetë e keqe, se kjo e shkatërron konceptimin e tyre “, tha Daçiq. /Parrotlla.net/

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*