Çizme elegante dhe funksionale për t’i mbathur për gjatë kësaj stine

Nëse nuk jeni adhurues të stinës së vjeshtës, këto çizme elegante do ju bëjnë që ta doni atë.

Për ato të cilat dëshirojnë të duken më elegante por njëkohësisht edhe në rehati dhe dëshirojnë çizme që mund të i përshtaten me gjithçka, atëherë këtu do i gjeni disa stile të çizmeve.

Këto çizme po konsiderohen si më ‘in’ dhe më me stil për stinën e vjeshtës, raporton “Goodhousekeeping”.

            

Shpërndaje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*