Çfarë tregon pamja dhe ngjyra e gjuhës për shëndetin tuaj

Forma e gjuhës:

Një gjuhë e hollë mund të jetë tregues, që keni probleme me dehidratimin dhe metabolizmin.

Një gjuhë e fryrë mund të tregojë se keni probleme me gjëndrën tiroide dhe infeksione.

Një gjuhë e trashë mund të shërbejë për të kuptuar, se keni mungesë të vitaminës B1.

Vijat e gjuhës:

Vija e harkuar zakonisht lidhet me problemet e shtyllës kurrizore. Nëse harku ndodhet afër fundit të gjuhës, ju duhet ta kontrolloni shpinën.

Nëse vini re se përdredhja ndodhet në pjesën e mesme të gjuhës ka gjasa, që keni probleme me zonën e kraharorit.

Nëse përdredhja ndodhet afër majës së gjuhës, ju mund të keni probleme me qafën e mitrës.

Nëse në gjuhë ju shfaqen shenja të kuqe dhe të çara, atëherë ju mund të jeni duke vuajtur nga ndonjë inflamacion.

Është shumë e rëndësishme, që nëse keni ndonjë nga simptomat e mësipërme, të mos diagnostikoheni vet, por të këshilloheni me mjekun.

Shpërndaje

18 Comments

 1. Pingback: generic viagra online

 2. Pingback: best erectile dysfunction pills

 3. Pingback: ed drugs

 4. Pingback: ed medication

 5. Pingback: buy cialis

 6. Pingback: canadian pharmacy online

 7. Pingback: online canadian pharmacy

 8. Pingback: best online pharmacy

 9. Pingback: cialis online

 10. Pingback: Viagra or cialis

 11. Pingback: levitra price

 12. Pingback: levitra 20 mg

 13. Pingback: levitra coupon

 14. Pingback: caesars casino online

 15. Pingback: real money casino online

 16. Pingback: buy generic viagra online

 17. Pingback: real online casino

 18. Pingback: casino online slots

Leave a Comment

Your email address will not be published.