TOP LAJME

Kush është Nazim Sahiti, “i paprekshmi i Policisë”, ndaj të cilit hapi rast Milaim Zeka

Deputeti Milaim Zeka ka hapur rast ndaj policëve Nazmi Sahiti, Avni Namani dhe Ejupi Isufi, të përfshirë në rastin e publikimit të audioinqizimit të publikuar ditën e djeshme në “Insajder”, ku protagonistë kryesor ishin Milaim Zeka dhe Ilir Krasniqi. E gjithë rrjedha misterioze e informacioneve deri tek portali “Insajderi” siç […]

Shpërndaje

“Dallaver i madh” – Paratë u paguan, ndërtimi i urës mbi lumin e Moravës së Binçës në Viti nuk u përfundua, askush nuk dha përgjegjësi !?

Të gjitha raportet e progresit për Kosovën, nënvizojnë faktin se lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar nuk ka progres substancial, duke ngecur në vend. Korrupsioni dhe krimi i organizuar, edhe pse afro dy dekada pas luftës së fundit, po mbesin ende si sfidat më të rëndësishme të Kosovës në […]

Shpërndaje

Ngritet kallëzim penal ndaj Gjergj Dedajt (DOKUMENT)

Pas skandaleve të njëpasnjëshme me zëvendësministrin e Punëve të Jashtme, Gjergj Dedaj, ka ardhur deri tek kallëzimi penal ndaj tij. Portali “Pa Rrotlla” merr vesh se drejtori për ekonomi dhe financa në Kuvendin Komunal të Prizrenit, Ertan Simitçi ka ngritur kallëzim penal ndaj Dedajt. Simitçi në kallëzimin penal ndaj Dedajt […]

Shpërndaje

Me nderime të larta varroset veprimtari, Adem Demaçi (LIVE)

Në lagjen “Velania”, konkretisht te “Varrezat e Dëshmorëve”, në Prishtinë, është bërë varrimi i veprimtarit, Adem Demaçi. Me një ceremoni me nderime të larta shtetërore është varrosur sot trupi i pajetë i veprimtarit të çështjes kombëtare, Adem Demaçi. Demaçi ndërroi jetë të enjten, në moshën 82 vjeçare. Në ceremoninë e […]

Shpërndaje

Deputjetja e Parlamentit të Rumanisë gjatë vizitës në Mal të Zi :” Më vjen mirë që jam këtu në Prishtinë”

Deputetja e Parlamentit të Rumanisë ka bërë një gafë interesante. Ajo gjatë vizitës në Podgoricë ka bërë një prezantim habitës. “Më vjen mirë që jam këtu në Prishtinë”, ka deklaruar deputetja Vasilica Dancila, deputetja rumune, vend ky i cili ende nuk e ka njohur pavarësinë e Kosovës, raporton PaRrotlla. Krejt […]

Shpërndaje