Teknologji

Ja vendi ku ruhet gjithçka që ju keni në “Facebook” (FOTO)

Pra, aty mblidhen fotot tuaja, dhe statuset gjithashtu.“Facebook” teston aty, çdo aplikacion të ri.Infrastruktura është mjaft mirë e përshtatur me nevojat e kompanisë. Në këtë qendër ndodhen 136 punonjës. Duke qenë se zona ndodhet në shkretëtirë, temperaturat janë mjaft të larta gjatë ditës dhe të ulëta në mbrëmje. “Facebook” e […]

Shpërndaje