Teknologji

Instagrami me një opsion të ri

Ndryshimi i radhës është “Instagram Drafts”, opsioni që ju lejon të ruani në smartphone-in tuaj fotografitë e modikuara në aplikacioninInstagram, në mënyrë që t’i postoni në një moment tjetër. Nëse e keni vështirë për ta përdorur, atëherë po ju tregojmë sesi të veproni. Në fillim zgjidhnifoton, modifikojeni sa tëdëshironi, mund të shtoni dhe […]

Shpërndaje

A është kjo makina më e fuqishme në botë?!

MV 850 Terrain Armor është makina më e re e cila është i dizajnuarveçanërisht për personelin e ushtrisë me rrota balistike dhe është i tëri i blinduar.Me motorin prej 77HP dhe fuqinë elektrike, makina mund të përballojë çdo gjë peshë që i ngarkohet.Inxhinierët që e kanë dizajnuarkanë marrë në konsideratë shumë aspekte dhe është makina e përsosur për t’u […]

Shpërndaje

Huawei prezanton modelin G9 Plus

G9 Plus vjen me ekran prej 5.5” me rezolucionin prej 1920 x 1080 pikselëve si dhe procesorin Qualcomm Snapdragon 625. Ekzistojnë dy variante të pajisjes: njëra me RAM memorie prej 3GB dhe hapësirë ruajtëse prej 32GB dhe tjetra me RAM memorie prej 4GB dhe hapësirë ruajtëse prej 64GB. Specifikat tjera […]

Shpërndaje