Teknologji

A është kjo makina më e fuqishme në botë?!

MV 850 Terrain Armor është makina më e re e cila është i dizajnuarveçanërisht për personelin e ushtrisë me rrota balistike dhe është i tëri i blinduar.Me motorin prej 77HP dhe fuqinë elektrike, makina mund të përballojë çdo gjë peshë që i ngarkohet.Inxhinierët që e kanë dizajnuarkanë marrë në konsideratë shumë aspekte dhe është makina e përsosur për t’u […]

Shpërndaje

Huawei prezanton modelin G9 Plus

G9 Plus vjen me ekran prej 5.5” me rezolucionin prej 1920 x 1080 pikselëve si dhe procesorin Qualcomm Snapdragon 625. Ekzistojnë dy variante të pajisjes: njëra me RAM memorie prej 3GB dhe hapësirë ruajtëse prej 32GB dhe tjetra me RAM memorie prej 4GB dhe hapësirë ruajtëse prej 64GB. Specifikat tjera […]

Shpërndaje

Ja vendi ku ruhet gjithçka që ju keni në “Facebook” (FOTO)

Pra, aty mblidhen fotot tuaja, dhe statuset gjithashtu.“Facebook” teston aty, çdo aplikacion të ri.Infrastruktura është mjaft mirë e përshtatur me nevojat e kompanisë. Në këtë qendër ndodhen 136 punonjës. Duke qenë se zona ndodhet në shkretëtirë, temperaturat janë mjaft të larta gjatë ditës dhe të ulëta në mbrëmje. “Facebook” e […]

Shpërndaje