Faqe e sponsorizuar

Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ lëshon kontratat e punës edhe për këta persona! (Listë)

Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor i vitit 2016 ka hapur mundësinë për të siguruar viza pune në shtetin gjerman  për aplikantët e interesuar që kanë ndonjë mjeshtri në profesione të caktuara.  Ky agjencion në vazhdën e procedurave, para disa ditësh ka lëshuar 22 leje pune, për personat, lista […]

Shpërndaje

Në pritje të lejeve të punës nga agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ janë edhe këta persona (Listë)

Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor i vitit 2016 ka hapur mundësinë për të siguruar viza pune në shtetin gjerman  për aplikantët e interesuar që kanë ndonjë mjeshtri në profesione të caktuara.  Ky agjencion në vazhdën e procedurave, para disa ditësh ka lëshuar 22 leje pune, për personat, lista […]

Shpërndaje

Agjencioni ”Ilir Krasniqi” njofton se u janë lëshuar lejet e punës këtyre personave! (FOTO)

Agjencioni i punësimt ‘’Ilir Krasniqi’’  në Prishtinë, i cili ka filluar punën e tij më 2 qershor të këtij viti dhe ka qenë i hapur për të gjithë aplikuesit, të cilët janë të interesuar për të punuar në Gjermani në profesionet të ndryshme si : Ndërtimtari, elektrikë, mjeshtër i qeramikës, […]

Shpërndaje

Lista e re e personave që kanë përfituar kontrata pune nga Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ (Listë)

Agjencioni i punësimt ‘’Ilir Krasniqi’’  në Prishtinë, i cili ka filluar punën e tij më 2 qershor të këtij viti dhe ka qenë i hapur për të gjithë aplikuesit, të cilët janë të interesuar për të punuar në Gjermani në profesionet të ndryshme si : Ndërtimtari, elektrikë, mjeshtër i qeramikës, […]

Shpërndaje

Kjo është lista e personave që kanë përfituar kontrata pune më 5 dhjetor 2016 nga Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ (LISTË)

Agjencioni i punësimt ‘’Ilir Krasniqi’’  në Prishtinë, i cili ka filluar punën e tij më 2 qershor të këtij viti dhe ka qenë i hapur për të gjithë aplikuesit, të cilët janë të interesuar për të punuar në Gjermani në profesionet të ndryshme si : Ndërtimtari, elektrikë, mjeshtër i qeramikës, […]

Shpërndaje

Agjensioni “Ilir Krasniqi” lëshon 150 kontrata pune për aplikuesit (VIDEO)

Agjencioni i punësimt ‘’Ilir Krasniqi’’  në Prishtinë, i cili ka filluar punën e tij më 2 qershor të këtij viti dhe ka qenë i hapur për të gjithë aplikuesit, të cilët janë të interesuar për të punuar në Gjermani në profesionet të ndryshme si : Ndërtimtari, elektrikë, mjeshtër i qeramikës, fasadës, gastronomisë, […]

Shpërndaje

Agjencioni i punësimit ‘’Ilir Krasniqi’’ do të pauzojë gjatë muajit dhjetor të vitit 2016

Ky agjencion do të vazhdojë punën deri më 1 dhjetor të vitit 2016, ndërsa pas pauzës do të rifillojë në Janar të vitit 2017. Të  drejtë aplikimi kanë të gjithë qyetarët e Kosovës, mbi moshën 19 vjeç/e. Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor ka hapur mundësinë për të siguruar […]

Shpërndaje