Faqe e sponsorizuar

Prince Coffee Shop mbështet Fondin Kosovaro-Amerikan për Edukim (KAEF), me temën ” Kosova on the World Stage”

Prince Coffee Shop si mbështetëse e shumë ngjarjeve të ndryshme edhe kësaj rradhe mbështet një eveniment të madh siç është Fondin Kosovaro-Amerikan për Edukim (KAEF), me temën ” Kosova on the World Stage”. Pas përfundimit të eventit Lorik Cana me disa pjesmarrës vizituan Prince Coffe Shop në Bronx të New […]

Shpërndaje

COMODITA HOME po rritet

Comodita Home, si kompania me zingjirin më të madh të dyqaneve të stilit Home në vend, në vazhdën e zgjerimit të saj me hapësira të reja, nesër më 20 Maj i shtohet edhe një pikë si e 14-ta në sektorin Retail.   Pikë kyçe e zhvillimit strategjike i brendit “ Comodita “ […]

Shpërndaje

KIDA bëhet fytyra e re e Prince Quick!

Këngëtarja e famshme kosovare Orhidea Latifi-Kida ka mbajtur të shtunën një koncert të madh në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë para rreth 5 mijë të pranishmëve. Njëherësh ajo është shpallur edhe fytyra zyrtare e kampanjës së Devolli Corporation për produktin për fëmijë Prince Quick. Gjatë konferencës për media ku Kida […]

Shpërndaje

Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ lëshon kontratat e punës edhe për këta persona! (Listë)

Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor i vitit 2016 ka hapur mundësinë për të siguruar viza pune në shtetin gjerman  për aplikantët e interesuar që kanë ndonjë mjeshtri në profesione të caktuara.  Ky agjencion në vazhdën e procedurave, para disa ditësh ka lëshuar 22 leje pune, për personat, lista […]

Shpërndaje

Në pritje të lejeve të punës nga agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ janë edhe këta persona (Listë)

Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ që nga muaji qershor i vitit 2016 ka hapur mundësinë për të siguruar viza pune në shtetin gjerman  për aplikantët e interesuar që kanë ndonjë mjeshtri në profesione të caktuara.  Ky agjencion në vazhdën e procedurave, para disa ditësh ka lëshuar 22 leje pune, për personat, lista […]

Shpërndaje

Agjencioni ”Ilir Krasniqi” njofton se u janë lëshuar lejet e punës këtyre personave! (FOTO)

Agjencioni i punësimt ‘’Ilir Krasniqi’’  në Prishtinë, i cili ka filluar punën e tij më 2 qershor të këtij viti dhe ka qenë i hapur për të gjithë aplikuesit, të cilët janë të interesuar për të punuar në Gjermani në profesionet të ndryshme si : Ndërtimtari, elektrikë, mjeshtër i qeramikës, […]

Shpërndaje

Lista e re e personave që kanë përfituar kontrata pune nga Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ (Listë)

Agjencioni i punësimt ‘’Ilir Krasniqi’’  në Prishtinë, i cili ka filluar punën e tij më 2 qershor të këtij viti dhe ka qenë i hapur për të gjithë aplikuesit, të cilët janë të interesuar për të punuar në Gjermani në profesionet të ndryshme si : Ndërtimtari, elektrikë, mjeshtër i qeramikës, […]

Shpërndaje

Kjo është lista e personave që kanë përfituar kontrata pune më 5 dhjetor 2016 nga Agjencioni ‘’Ilir Krasniqi’’ (LISTË)

Agjencioni i punësimt ‘’Ilir Krasniqi’’  në Prishtinë, i cili ka filluar punën e tij më 2 qershor të këtij viti dhe ka qenë i hapur për të gjithë aplikuesit, të cilët janë të interesuar për të punuar në Gjermani në profesionet të ndryshme si : Ndërtimtari, elektrikë, mjeshtër i qeramikës, […]

Shpërndaje

Agjensioni “Ilir Krasniqi” lëshon 150 kontrata pune për aplikuesit (VIDEO)

Agjencioni i punësimt ‘’Ilir Krasniqi’’  në Prishtinë, i cili ka filluar punën e tij më 2 qershor të këtij viti dhe ka qenë i hapur për të gjithë aplikuesit, të cilët janë të interesuar për të punuar në Gjermani në profesionet të ndryshme si : Ndërtimtari, elektrikë, mjeshtër i qeramikës, fasadës, gastronomisë, […]

Shpërndaje