Faqe e sponsorizuar

Standardi KFC (FOTO)

I tërë mishi nga receta origjinale KFC është i përgaditur në përputhshmëri me standarde të organit regullativ “Red Tractor” i cili siguron klientët se produkti që ata konsumojnë është i kualitetit më të lartë. Të gjitha fermat të cilat e furnizojnë KFC’n me pulë, janë të çertifikuara dhe të gjitha […]

Shpërndaje

KFC ja u bën 5 me 2… (FOTO)

Në KFC paguan pak e merr shumë… Brendi i famshëm botëror ka lansuar ofertën më të re e cila synon që të japë maksimumin e kënaqësisë për shumën më të vogël të parave. Përmes kësaj oferte klientëve te KFC’s u jepen 3x Hot Wings, 2x Crispy strips, 1 pomfrit, 1 […]

Shpërndaje

Benefitet e ushqimit pikant

Thuhet se shija është faktori kryesor pse shumë njerëz preferojnë ushqimin e djegës. Mirëpo, shumë studime tregojnë se ka më shumë se kaq në sekretin e melmesave të djegësta në ushqim. Ushqimi djegës ndihmon në humbjen e peshës, mbron shëndetin ndaj kancerit, ndihmon me temperaturë te çrregulluar të trupit, ulë […]

Shpërndaje

​Kolegji AAB sjell edhe programe të reja unike në konkursin për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2017/18

Institucioni më i madh jopublik në rajon, Kolegji AAB, me seli në Prishtinë dhe dy degët e veta në Ferizaj dhe Gjakovë, i dëshmuar tashmë ndër institucionet më prestigjioze në rajon për cilësinë në edukim, stafin më të mirë akademik, shërbime shembullore për studentët, infrastrukturë ultramoderne e aktivitete të larmishme, […]

Shpërndaje

Aktivitetet dhe puna e palodhshme e “Estradës Kosovare” dhe e menaxherit Elton Mehaj (VIDEO)

Kompania Estrada Kosovare, e cila merret me organizimin e dasmës deri në detaje, këtë sezonë e ka përmbyllur me angazhim të madh, shkruan Parrotlla.net. Me punën e tij të palodhshme, menaxheri Elton Mehaj ka bërë që të gjithë klientët e Estradës Kosovare të ndahen të kënaqur me organizimin e dasmës […]

Shpërndaje

Departamenti i ORL-së në Spitalin Amerikan siguron pacientët me probleme të kësaj lëmie për një shërim sa më të shpejtë

Spitali Amerikan si qendra më e specializuar shëndetësore në vend dhe rajon, ofron zgjidhje për të gjithë pacientët që kanë probleme shëndetësore nga më të ndryshmet. Një nga departamentet më të zhvilluara të Spitalit Amerikan, është edhe Departamenti i ORL-së, stafi mjekësor i të cilit siguron të gjithë pacientët me […]

Shpërndaje