Faqe e sponsorizuar

Nga tani pensionistët të gjitha shërbimet do t’i kryejnë në këtë objekt në Prishtinë

Administrata Pensionale e Kosovës, Zyra Regjionale e Pensioneve – Prishtinë, si njësi administrative në kuadër të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, njofton të gjithë pensionistët se duke filluar nga dita e hënë, 12 Shkurt 2018, Zyra  e Regjionale e Pensioneve – Prishtinë do të zhvendoset në objektin e ish-bankës […]

Shpërndaje

Risi në KFC

KFC do të sjellë produkt të ri në gamën e produkteve të saja në javët në vijim. Detaje tjera rreth produktit të ri ende nuk janë zbuluar, përveç asaj se ky produkt do të marrë pjesë në sektorin e sandviqëve dhe burgerëve në menynë e KFC-së, do të jetë super […]

Shpërndaje

ART MOTION tani edhe ne Pejë

Kompania Artmotion nga sot ka perfunduar shtrirjen e rrjetit në Pejë dhe tashmë është në treg për të gjithë klientet e rinjë me ofertë atraktive, paguaj nje muaj prej 15 euro dhe merr dy tjerë falas. Mbi 120 kanale dhe shpejtësi deri në 20Mbs/sek,pa depozit dhe instalimi falas . Nr. […]

Shpërndaje

ANP “Adem Jashari” zgjidhet stacioni me performancën më të mirë nga Easyjet për të nëntën herë

Limak/Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” gjatë vitit 2017 ka shënuar numrin më të madh të udhëtarëve të procesuar ndonjëherë në historinë e tij. Me këtë rast janë pranuar disa çmime nga kompani ajrore dhe organizata ndërkombëtare për performancë si dhe për kontributin e dhënë në projekte korporative të përgjegjshme […]

Shpërndaje

Devolli Corporation sërish ndër “Top Eksportuesit e Vitit”

Oda Ekonomike e Kosovës, në 55 vjetorin e themelimit të saj, ka shpallur tatimpaguesit dhe eksportuesit më të mirë vendor. Në mesin e “Top Eksportuesve të Vitit” sërish është gjendur njera ndër kompanit më të suksesshme vendore, Devolli Corporation. Devolli Corporation me pronar Shkelqim Devolli vazhdimisht eshte shpërblyer me çmime […]

Shpërndaje