Faqe e sponsorizuar

Ministri Reçica merr mbështetjen e Bankës Botërore për reformat e ndërmarra

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti sot në takim përfaqësues të Bankës Botërore, të kryesuar nga Stefanie Brodmann, të cilët i njoftoi për një varg çështjes dhe reformash të ndërmarra nga MPMS në fusha të ndryshme. Temë diskutimi në mes të ministrit Reçica dhe përfaqësuesve të Bankës […]

Shpërndaje

Ministri Reçica priti në takim ambasadorin e Kuvajtit në Kosovë

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti sot në takim ambasadorin e Kuvajtit në Shqipëri, z. Fayez Mishari Al Jassim, të cilin e informoi rreth gjendjes aktuale sa i përket angazhimeve dhe planeve të MPMS-së, në fushat përkatëse. Ministri Reçica e falënderoi ambasadorin e Kuvajtit për përkrahjen e […]

Shpërndaje

MPMS dhe HELP mbështesin mbi 600 biznese të vogla

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Çerkin Dukolli, në përmbylljen e bashkëpunimit trevjeçar, ku kanë përfituar 850 mikrobinzese dhe janë trajnuar 600 të rinj. Po ashtu sot u lansua edhe një dokumentar, ku u prezantuan të arriturat. Zëvendësministri Dukolli, tha se politikat që kanë të bëjnë me fushën e punësimit […]

Shpërndaje

MPMS lanson Strategjinë Sektoriale 2018-2022 dhe Planin e Veprimit për Punësimin e të Rinjve

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ka bërë sot lansimin e dy dokumenteve strategjike të cilat si pjesë e agjendës evropiane, kanë për qëllim kryesisht ngritjen e mirëqenies dhe zgjidhjen e punësimit për të rinjtë e shtetit të Kosovës. Lansimi i Strategjisë Sektoriale 2018-2022 si dhe lansimi i Planit të […]

Shpërndaje

Mielli FINNESA dhuron shpërblimin e 10.000 €

Shkurte Berisha është fituese e premisë kryesore prej 10.000€ në lojën Hap dhe Fito të organizuar nga mielli FINNESA. Shpërblimi është dhuruar me datën 26.03.2018. Ajo u shpreh: “ Jam konsumatore e rregullt e miellit Finnesa, ka qenë ditë e diel kur e kam hap paketimin për të gatuar krepa […]

Shpërndaje

​Spitali Amerikan kujdeset për shëndetin e 8 mijë e 500 policëve

Spitali Amerikan dhe Sindikata e Policisë së Kosovës kanë arrit sot një marrëveshje për shërbime shëndetësore për 8 mijë e 500 zyrtarë policorë, prej tyre edhe shërbyes civil në administratën e policisë. Novrus Çaushaj drejtor ekzekutiv në Spitalin Amerikan në Prishtinë, tha se sot kanë nënshkruar një marrëveshje e cila […]

Shpërndaje

Ministri Reçica takoi Ambasadoren e Kroacisë në Kosovë, Marija Kapitanović

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, priti sot në takim Ambasadoren e Republikës së Kroacisë në Kosovë, Marija Kapitanović, me të cilën diskutuan për një varg çështjes të rëndësishme. Ministri Reçica dhe ambasadorja Kapitanović biseduan rreth thellimit të mëtutjeshëm të bashkëpunimit bilateral në mes të dyja shteteve, në […]

Shpërndaje

Ministri Reçica: Aftësimi profesional, mundësi e mirë për punësimin

Në kuadër të vizitave në Qendrat e Aftësimit Profesional (QAP), Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, vizitoi edhe qendrat në Gjilan dhe Ferizaj, ku pa nga afër shumë të rinj e të reja duke ndjekur kurse të aftësimit në fusha të ndryshme, si: zdrukthëtari, administrim biznesi, saldim, dizajn, […]

Shpërndaje

Falë punës së pareshtur të menaxherit Elton Mehaj, Estrada Kosovare tani ka degën edhe në Tiranë

Pas sukseseve të shumta në sezonën e kaluar dhe pas interesimit të madh të shqiptarëve të Shqipërisë për angazhimin e kompanisë Estrada Kosovare në organizimin e dasmave, tani ata do ta kenë më të lehtë të kontaktojnë me Kompaninë e cila ua krijon atmosferën madhështore nëpër dasma dhe ahengje. Kompania […]

Shpërndaje