Faqe e sponsorizuar

Reformat e ministrit Reçica përkrahen nga Banka Botërore

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica priti në takim përfaqësues të Bankës Botërore, të kryesuar nga Marco Mantovanelli, menaxher i Bankës Botërore për Kosovë dhe Maqedoni në Regjionin e Evropës dhe Azisë, si dhe ekipin e tij. Ministri Reçica i njoftoi përfaqësuesit e Bankës Botërore për angazhimet aktuale […]

Shpërndaje

72 orë zbritje në Comodita Home

72 orë Flash Sale në Comodita Home. Blej dyshek Comodita me 50% ZBRITJE dhe merr produkte të dhomës së gjumit për vetëm 1 EURO! Përfito nga ZBRITJA deri në 70% në të gjitha kategoritë e produkteve. Nxito dhe kape momentin. Sasia është e limituar. Oferta vlen nga data 23 Maj, […]

Shpërndaje

Ministri Reçica nënshkroi Marrëveshjen Bashkëpunimi për punë praktike për 200 studentë të UP-së

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reica, nënshkroi sot Marrëveshje Bashkëpunimi me Rektorin e UP-së, Marjan Dema, për angazhimin në punë praktike, për 200 studentë, për një periudhë​ tre mujore. Ministri Reçica tha se në kuadër të bashkëpunimit të mirë me UP-në, sot po konkretizojmë marrëveshjen e cila do […]

Shpërndaje

Kuvajti premton investime në Kosovë në fushën e mirëqenies sociale

Në kuadër të vizitës zyrtare në shtetin e Kuvajtit, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, është takuar me disa organizata që veprojnë të mbështetura dhe nën mbikëqyrjen e Qeverisë së Kuvajtit, të cilat zhvillojnë aktivitete dhe projekte në fushën e mirëqenies sociale, edukimit dhe aftësimit profesional. Në këtë […]

Shpërndaje

Kuvajti, i gatshëm ta ndihmojë Kosovën në punësim dhe mirëqenie sociale

Qeveria e Kuvajtit i shpreh ministrit Skender Reçica gatishmërinë e plotë për ta ndihmuar Kosovën në punësim dhe mirëqenie sociale. Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, po qëndron në një vizitë zyrtare në shtetin e Kuvajtit, me ftesë të homologes së tij. Sot, Reçica takoi ministren e Çështjeve […]

Shpërndaje

Ministri Reçica udhëton në Kuvajt, takime me përfaqësues të lartë institucional

 Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka udhëtuar për në shtetin e Kuvajtit, me ftesë të homologes së tij, ministres së Çështjeve Sociale dhe të Punës, Hind Sabeeh Barak Al-Sabeeh. Ministri Reçica do të zhvillojë takime me përfaqësues institucional të Kuvajtit, si dhe përfaqësues që merren me punësim, […]

Shpërndaje

Spitali Amerikan në Kosovë nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me Greqinë dhe Rumaninë

Spitali Amerikan dhe Genesis Clinic zhvilloi dje në Prishtinë konferencën ndërkombëtare “Turizmi Shëndetësor “me fokus trajtimin e Infertilitetit. Me pjesëmarrjen e mjekëve të njohur shqiptarë e të huaj kjo temë u diskutua gjerësisht për vetë kontributin që Spitali Amerikan kanë dhënë gjatë gjithë këtyre viteve në zhvillimin e turizmit shëndetësor […]

Shpërndaje

Punësimi i një anëtari të secilës familje: Limaj dhe Reçica vazhdojnë takimet me qytetarët

Punësimi i një anëtari të secilës familje: Limaj dhe Reçica vazhdojnë takimet me qytetarët. Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, së bashku me zëvendëskryeministrin e Republikës së Kosovës, Fatmir Limaj, po vazhdojnë takimet me familjet përfituese të asistencës sociale, me qëllim të jetësimit të projektit për punësimin e […]

Shpërndaje

Ministri Reçica: MPMS me ligj gjithëpërfshirës për personat me aftësi të kufizuara

Ministri i MPMS-së, Skender Reçica ishte i ftuar të raportojë sot para Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, lidhur me zbatimin e Ligjit për Persona të Verbër.  Reçica tha se MPMS aktualisht zbaton Ligjin Nr.04-L-092 për Personat e Verbër dhe Rregulloren  nr.02/2013 […]

Shpërndaje

Reçica në konferencën e nivelit të lartë në Vjenë flet për paqen në Ballkan

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, me ftesë të Federatës Universale të Paqes, mori pjesë në konferencën Ndërkombëtare për Lidership, “Drejt Ndërvarësisë dhe Prosperitetit të Përbashkët: Roli i Liderëve Fetar dhe Parlamentarëve”, mbajtur në Vjenë më 28 dhe 29 prill. Reçica ishte i ftuar, në mesin e shumë […]

Shpërndaje