Faqe e sponsorizuar

Kolegji AAB dhe Komuna e Drenasit nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Një sërë veprimtarish me interes të përbashkët ka bashkuar Kolegjin AAB me Komunën e Drenasit. Këto dy institucione nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim ndërinstitucional në sferat që ndihmojnë njëra tjetrën. Të dy institucionet, nëpërmjet kësaj marrëveshje të nënshkruar nga zv/rektori i Kolegjit AAB, z. Shemsedin Vehapi dhe kryetari i Drenasit, z.Ramiz […]

Shpërndaje

Siguria në Aeroportin “Adem Jashari” brenda standardëve ndërkombëtare

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme është mbajtur takimi i dytë i Komisionit Kombëtar për Siguri të Aviacionit Civil. Ky komision është  themeluar me vendim të Kryeministrit të Republikë së Kosovës, me numër nr: 08/19/2011. Takimi është ftuar nga Ministrit i Ministrisë së Punëve të Brendshme, z. Bejtush Gashi,  në […]

Shpërndaje

Kolegji AAB dhe Posta e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Me qëllim të zhvillimit, promovimit të bashkëpunimit profesional dhe akademik në mes të dy institucioneve, Kolegji AAB dhe Posta e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi. Qëllimi i kësaj marrëveshje bashkëpunimi është që të krijojë partneritet në mes të të dyja palëve në fushën profesionale, me qëllim të realizimit të objektivave strategjike. […]

Shpërndaje

Ministri Reçica vendos për rritje të përkrahjes për strehim të fëmijëve pa përkujdesje dhe me aftësi të kufizuara

Në prag të 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka marrë vendim për rritje të pagesës mujore të strehimit familjar për fëmijë pa përkujdesje, si dhe për fëmijë me aftësi të kufizuara. Duke marrë parasysh shqetësimet dhe kërkesat e familjeve strehuese, se […]

Shpërndaje

270 punëkërkues përfitojnë nga programet aktive të tregut të punës

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, në bashkëpunim me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) mbajti ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjeve në mes të përfituesve të programeve aktive të tregut të punës, ku do të përfitojnë 270 punëkërkues. Ministri i MPMS-së, Skender Reçica me këtë rast përgëzoi të […]

Shpërndaje