Faqe e sponsorizuar

ANP “Adem Jashari”, fitues i çmimit për biznes të përgjegjshëm

Në ceremoninë e mbajtur nga “Peer Awards for Excellence” në Londër të Britanisë së Madhe, Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës i është ndarë çmimi për Biznes të Përgjegjshëm për impaktin e kompanisë në shoqërinë e vendit ku operon. Përkushtimi i vazhdueshëm ndaj mbrojtjes së ambientit duke përfshirë zvogëlimin e emetimit të […]

Shpërndaje

Ministri Reçica po qëndron në vizitë zyrtare në Gjermani

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale z.Skender Reçica me ftesë të Ministrit Federal të Gjermanisë për zhvillim dhe bashkëpunim ekonomik z. Gerd Müller, po qëndron në vizitë zyrtare në Berlin,  Gjermani, për të marrë pjesë në konferencën !e organizuar për Ballkanin Perëndimor, ”Dinamikat e reja të teknikave për edukim dhe […]

Shpërndaje

Nënshkruhet dokument-marrëveshja për Transport Ndërkombëtar të Mallrave dhe Njerëzve me Malin e Zi

Sot, ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, ka pritur në një takim ekipën koordinuese të Malit të Zi për hartimin e Marrëveshjes Bilaterale për Transport Ndërkombëtar të Mallrave dhe Njerëzve, e udhëhequr nga zëvendësministri i Transportit dhe Çështjeve Detare, Dalibor Milosevic. Ministri Lekaj, duke i falenderuar anëtarët e delegacionit nga Mali […]

Shpërndaje

Reçica në Prizren flet për mundësi për trajnim dhe punësim për 500 punëkërkues

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ishte sot në Prizren ku mori pjesë në Konferencën për projektin, ”Stabiliteti Socio-Ekonomik i komuniteteve etnike pakicë dhe shumicë në Kosovë”, mbështetur nga MPMS dhe implementuar nga organizata gjermane “ASB” dhe Fondacioni PREDA Plus. Ministri tha se objektivat e këtij projekti janë […]

Shpërndaje

MPMS dhe organizata gjermane ASB nënshkruan memorandum për rritje të përkrahjes sociale

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) dhe Organizata Gjermane “Arbeiter-Samariter-Bund (ASB)” nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit në kuadër të implementimit të projektit, “Iniciativa për Dimension Social të Integrimit Evropian” për Ballkanin Perëndimor. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica dhe drejtori i ASB-së për Evropën […]

Shpërndaje

Me Art Motion mund të merrni pako me 150 kanale HD dhe internet 20Mbps për vetëm 9.99 Euro

Një numër i konsiderueshëm i konsumatorëve po kalojnë në ArtMotion dhe ky është një realitet që po realizohet në formë ëndërrimtare. Pikërisht revolucioni u takon ëndërrimtarëve dhe këtë mund ta filloni nga shtëpia juaj me Art Motion. Guxoni me ofertën 9.90 euro në muaj, që vjen si pako DREAM, një pako ekskluzive e […]

Shpërndaje

Zëvendësministri Dukolli vizitoi SHSKUK

Në cilësinë e kryesuesit të Këshillit Nacional për Siguri dhe Shëndet në Punë, i shoqëruar nga anëtarët e këtij këshilli, zëvëndësministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Çerkin Dukolli, sot ka vizituar Shërbimin Spitalorë Klinik Universitarë të Kosovës (SHSKUK), respektivisht Klinikën e Onkologjisë, Radiologjisë dhe Klinikën e Mjekësisë Nukleare. […]

Shpërndaje

Reçica vazhdon takimet e rëndësishme në Uashington

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, gjatë vizitës në Uashington, ka vazhduar takimet në Departamentin e Punës, në kuadër të Departamentit Amerikan të Shtetit. Ai u takua me Drejtoreshën e Zyrës për punën e fëmijëve, punës së detyrueshme dhe trafikimit të qenieve njerëzore, Marcia Eugenio, me të cilën […]

Shpërndaje