Faqe e sponsorizuar

Nënshkruhet dokument-marrëveshja për Transport Ndërkombëtar të Mallrave dhe Njerëzve me Malin e Zi

Sot, ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, ka pritur në një takim ekipën koordinuese të Malit të Zi për hartimin e Marrëveshjes Bilaterale për Transport Ndërkombëtar të Mallrave dhe Njerëzve, e udhëhequr nga zëvendësministri i Transportit dhe Çështjeve Detare, Dalibor Milosevic. Ministri Lekaj, duke i falenderuar anëtarët e delegacionit nga Mali […]

Shpërndaje

Reçica në Prizren flet për mundësi për trajnim dhe punësim për 500 punëkërkues

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ishte sot në Prizren ku mori pjesë në Konferencën për projektin, ”Stabiliteti Socio-Ekonomik i komuniteteve etnike pakicë dhe shumicë në Kosovë”, mbështetur nga MPMS dhe implementuar nga organizata gjermane “ASB” dhe Fondacioni PREDA Plus. Ministri tha se objektivat e këtij projekti janë […]

Shpërndaje

MPMS dhe organizata gjermane ASB nënshkruan memorandum për rritje të përkrahjes sociale

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS) dhe Organizata Gjermane “Arbeiter-Samariter-Bund (ASB)” nënshkruan Memorandumin e Bashkëpunimit në kuadër të implementimit të projektit, “Iniciativa për Dimension Social të Integrimit Evropian” për Ballkanin Perëndimor. Marrëveshja u nënshkrua nga Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica dhe drejtori i ASB-së për Evropën […]

Shpërndaje

Me Art Motion mund të merrni pako me 150 kanale HD dhe internet 20Mbps për vetëm 9.99 Euro

Një numër i konsiderueshëm i konsumatorëve po kalojnë në ArtMotion dhe ky është një realitet që po realizohet në formë ëndërrimtare. Pikërisht revolucioni u takon ëndërrimtarëve dhe këtë mund ta filloni nga shtëpia juaj me Art Motion. Guxoni me ofertën 9.90 euro në muaj, që vjen si pako DREAM, një pako ekskluzive e […]

Shpërndaje

Zëvendësministri Dukolli vizitoi SHSKUK

Në cilësinë e kryesuesit të Këshillit Nacional për Siguri dhe Shëndet në Punë, i shoqëruar nga anëtarët e këtij këshilli, zëvëndësministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale, Çerkin Dukolli, sot ka vizituar Shërbimin Spitalorë Klinik Universitarë të Kosovës (SHSKUK), respektivisht Klinikën e Onkologjisë, Radiologjisë dhe Klinikën e Mjekësisë Nukleare. […]

Shpërndaje

Zëvendësministri Makolli vizitoi Shtëpinë e Pleqve me rastin e festës së Bajramit të Madh

Zëvendësministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Vesel Makolli, me rastin e festës së Bajramit të Madh vizitoi Shtëpinë e Pleqve në Prishtinë. Në fjalën e tij përshëndetëse zëvendësministri Makolli, tha se t’i respektosh dhe t’i ndihmosh njerëzit e “moshës së tretë”, është e barasvlershme me respektimin dhe nderimin e Perëndisë. […]

Shpërndaje

Reçica në Uashington merr mbështetjen e plotë të SHBA-ve për Kosovën

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, në kuadër të qëndrimit të tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka vazhduar vizitën në Uashington. Me këtë rast, Reçica, i shoqëruar nga Ambasadorja e Kosovës në Uashington, znj.Vlora Çitaku, u prit në takim në Departamentin Amerikan të Shtetit nga znj.Susan […]

Shpërndaje