Faqe e sponsorizuar

Ministria e Infrastrukturës e gatshme t’i ndihmojë kryeqytetit

Ministria e Infrastrukturës dhe stafi udhëheqës i saj, në krye me Ministrin Pal Lekaj, vizituan sot Komunën e Prishtinës, duke mbajtur kështu takim me kryetarin e kësaj komune, Shpend Ahmeti. Paraprakisht Ministri Lekaj u njoftua nga kryesuesi i kryeqytetit, për problemet dhe vështirësitë që has Komuna e Prishtinës gjatë përditshmërisë […]

Shpërndaje

Ministri Lekaj: Po e ndryshojmë infrastrukturën në vend dhe kurrë më s’do të ketë stërzgjatje të projekteve

Sot, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj me bashkëpunëtor, i shoqëruar edhe nga deputetë të Kuvendit të Kosovës, realizuan vizitë inspektuese në segmentin e fundit të Autostradës “Arbën Xhaferi”, me ç’rast inspektuan punimet që janë duke u realizuar në urën më të gjatë në rajon, e cila është edhe njëra nga […]

Shpërndaje

Ministri Hasani vizitoi Odën Ekonomike të Kosovës: Nuk lejojmë që askush të luaj me bizneset tona

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasani, ka vizituar kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqin, ku është diskutuar për bashkëpunimin në mes dy institucioneve dhe adresimin e problemeve të bizneseve. Ministri Hasani e ka uruar për detyrën e re Rukiqin dhe i ka shprehur gatishmërinë për bashkëpunim. “Sot […]

Shpërndaje

Ministri Lekaj inauguroi fillimin e punimeve në rrugën që e lidhë Përqevën me Sferrkën

Sot, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, i shoqëruar nga kryetari i Klinës, Zenun Elezaj dhe deputeten e kësaj ane Mirjeta Kalludra, inauguruan fillimin e rrugës që lidhë fshatrat Përqëvë dhe Sferrkë, por edhe Volljakun e Gremnikun me Prishtinën. Ministri Lekaj me këtë rast tha se  Qeveria e Kosovës mbetet e […]

Shpërndaje

Ministri Lekaj ndanë mbi 700 mijë euro për infrastrukturën e Dragashit

Sot, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, në kuadër të mbështetjes që ofron Ministria e Infrastrukturës  në fuqizimin e komunave të vendit, nëpërmjet infrastrukturës moderne, ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me kryetarin e komunës së Dragashit, Shaban Shabani, për dy projekte të kësaj komune. Me anë të këtij memorandumi, Dragashi ka përfituar […]

Shpërndaje

Lekaj merr në dorëzim zyrën për monitorim të të drejtave të pasagjerëve brenda aeroportit “Adem Jashari”

Sot ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, me bashkëpunëtor, ka vizituar Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”, me ç’rast u prit nga Anëtari i Bordit të Drejtorëve njëherit edhe Kryeshef Ekzekutiv i këtij aeroporti, Haldun Firat Kokturk, me të cilin bisedoi për mundësitë e avancimit të  shërbimeve për pasagjerëve. Ministri Lekaj dhe Kryeshefi […]

Shpërndaje

Ministri Lekaj nënshkroi marrëveshje bashkëpunimi me kryetarin e Zubin Potokut

Sot ministri i Infrastrukturës Pal Lekaj, priti në një takim kryetarin e Zubin Potokut, Stevan Vulkovic, me të cilin ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për dy projekte të kësaj komune. Vlera e këtyre dy projekteve është 626 mijë euro dhe janë të rëndësishme për zhvillim ekonomik dhe të turizmit të kësaj […]

Shpërndaje

Nënshkruhet memorandum mirëkuptimi për ndërtimin e rrugës në Gjurgjevik të Madh të Komunës së Klinës

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, bashkë me Ministrin e Forcës dhe Sigurisë së Kosovës, Rrustem Berisha dhe  në harmoni të plotë me kërkesat e qytetarëve të Gjurgjevikut të Madh, të shprehura përmes kryetarit të Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, nënshkruan sot memorandumin e mirëkuptimit si tri institucione, për të ndërtuar […]

Shpërndaje