Faqe e sponsorizuar

KEDS punime në rrjet, ndërprerje të detyrueshme të rrymës në këto qytete

Arsyeja; Punime të domosdoshme për siguri të sistemit. Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet 03.09.2020 Prishtinë 1. TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 09:00 – 12:00 si dhe 13:00-16:00 Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc […]

Shpërndaje

KEDS punime në rrjet, paralajmërohen ndërprerje të rrymës

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet 02.09.2020 Prishtinë 1. Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10kV Fshatrat- 2 (kodi:14000010) (Ne stabiliment) nga ora 09:00-12:00 dhe 13:00 – 16:00 Kodet: 14000010109 dhe 14000010113. Vendet: Popovë. Arsyeja: Pastrimi i LP […]

Shpërndaje

MEA dhe KEK-u kanë ndërmarrë të gjitha masat për zgjerimin e mihjes ekzistuese

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit së bashku me Korporatën Energjetike të Kosovës kanë ndërmarrë të gjitha masat për realizimin e investimeve në zgjerimin e mihjes ekzistuese të Sibovcit Jug-Perëndimor. Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka deklaruar se me zgjerimin e mihjes Kosova do të ketë më të sigurt […]

Shpërndaje

Punime të domosdoshme në rrjet, KEDS-i njofton për ndërprerje të rrymës

Për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit, do të ketë edhe ndërprerje të energjisë elektrike në disa vende. KEDS-i ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme në siguri të sistemit do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike […]

Shpërndaje