Faqe e sponsorizuar

Realizohen 4 fluturime, dy prej tyre sollën kosovarë

Po shpejtojnë hapat. Kjo për shkak që duhet me kohë të dorëzojnë pasaportat e pastaj të realizojnë fluturimet për në vendet jashtë Kosovës. Dhjetëra qytetarë, të shtunën u drejtuan për në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës. Këtu gjatë ditës u realizuan 4 fluturime në total. Një fluturim u realizua pasdite me […]

Shpërndaje

Oferta më e re nga platforma satelitore Albsat – 49.90 euro në vit

Platforma satelitore Albsat sjell ofertën 1 vjeqare për vetëm 49.90 euro në vit, përmes kësaj oferte të gjithë klientët e rinjë do të kenë mundësinë të përfitojnë resiver dhe smart kartelë gratis. Ajo se cfarë e bën unike platormën satelitore Albsat përveq cmimit më të volitshëm në treg, është shumë […]

Shpërndaje

Aeroporti i Prishtinës njofton per dy fluturimet që do të bëhen në Zvicër e Gjermani

Aeroporti “Adem Jashari” ka njoftuar se do të ketë disa fluturime për në Zvicër dhe Gjermani. Me datën 9 Maj do të jenë dy fluturime, nga Prishtinë në Dusseldorf nga ora 13:55 me kompaninë EUROËINGS dhe fluturimi tjetër nga Prishtinë në Basel nga ora 14:50, me kompanin CHAIR. Ndërkohë me […]

Shpërndaje

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës organizon fluturime shtesë nga 1 deri më 17 maj

Njoftimi i plotë nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës- Adem Jashari: Fluturime shtesë nga 1-17 Maj 2020! Të dashur udhëtarë, Në vijim janë fluturimet e planfikuara: 01 Maj 2020/ një fluturim EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 10:35) EUROWINGS 02 Maj 2020/një fluturim EW5713 Prishtinë-Stuttgart (ora 10:40) EUROWINGS 5 Maj 2020/një fluturim GM6043 Prishtinë-Zurich […]

Shpërndaje

Planifikimet e fluturimeve për datat 1 deri më 8 maj

NJOFTIM!! Të dashur udhëtarë, Fluturimet nga data 1 Maj deri më 8 Maj 2020 që janë planifikuar janë si vijon: 01 Maj 2020/ një fluturim EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 10:35) EUROWINGS 02 Maj 2020/një fluturim EW5713 Prishtinë-Stuttgart (ora 10:40) EUROWINGS Vëmendje: për fluturime në kthim ju lusim që të adresoni pyetjet […]

Shpërndaje

Njoftimi më i ri për fluturimet e datës 24 dhe 27 prill

Rifreskim i informacionit, Ndryshimi vlen për datë 27 Prill 2020!! Do të jetë vetëm një fluturim për Zurich por do të ketë ndalesë edhe në Vienë për udhëtarët e këtij destinacioni. 24 Prill 2020/një fluturim EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 15:00) EUROWINGS 27 Prill 2020/nje fluturim GM1043 Prishtinë-Vienë-Zurich(ora 15:50) CHAIR Vëmendje: për […]

Shpërndaje

Njoftimi më i ri për fluturimet e datës 24 dhe 17 prill

Rifreskim i informacionit, Ndryshimi vlen për datë 27 Prill 2020!! Do të jetë vetëm një fluturim për Zurich por do të ketë ndalesë edhe në Vienë për udhëtarët e këtij destinacioni. 24 Prill 2020/një fluturim EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 15:00) EUROWINGS 27 Prill 2020/nje fluturim GM1043 Prishtinë-Vienë-Zurich(ora 15:50) CHAIR Vëmendje: për […]

Shpërndaje