Faqe e sponsorizuar

Planifikimet e fluturimeve për datat 1 deri më 8 maj

NJOFTIM!! Të dashur udhëtarë, Fluturimet nga data 1 Maj deri më 8 Maj 2020 që janë planifikuar janë si vijon: 01 Maj 2020/ një fluturim EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 10:35) EUROWINGS 02 Maj 2020/një fluturim EW5713 Prishtinë-Stuttgart (ora 10:40) EUROWINGS Vëmendje: për fluturime në kthim ju lusim që të adresoni pyetjet […]

Shpërndaje

Njoftimi më i ri për fluturimet e datës 24 dhe 27 prill

Rifreskim i informacionit, Ndryshimi vlen për datë 27 Prill 2020!! Do të jetë vetëm një fluturim për Zurich por do të ketë ndalesë edhe në Vienë për udhëtarët e këtij destinacioni. 24 Prill 2020/një fluturim EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 15:00) EUROWINGS 27 Prill 2020/nje fluturim GM1043 Prishtinë-Vienë-Zurich(ora 15:50) CHAIR Vëmendje: për […]

Shpërndaje

Njoftimi më i ri për fluturimet e datës 24 dhe 17 prill

Rifreskim i informacionit, Ndryshimi vlen për datë 27 Prill 2020!! Do të jetë vetëm një fluturim për Zurich por do të ketë ndalesë edhe në Vienë për udhëtarët e këtij destinacioni. 24 Prill 2020/një fluturim EW5703 Prishtinë-Dusseldorf (ora 15:00) EUROWINGS 27 Prill 2020/nje fluturim GM1043 Prishtinë-Vienë-Zurich(ora 15:50) CHAIR Vëmendje: për […]

Shpërndaje

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës gjatë këtij muaji organizon edhe një fluturim shtesë

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës- Adem Jashari, gjatë këtij muaji organizon edhe një fluturim shtesë. Fluturimi i datës 20 prill do të realizohet në relacionin Prishtinë-Zurich, kurse ai i datës 24 prill Prishtinë-Dusseldorf. Të dashur udhëtarë, Tani, kemi edhe një fluturim shtesë gjatë këtij muaji. 20 Prill 2020/një fluturim GM6043 Prishtinë […]

Shpërndaje

Artmotion mbështet fushatën #rriNshpi – dhuron 3 muaj FALAS aplikacionin për të gjithë Kosovarët

Kompania Artmotion mbështet fushatën sensibilizuese #rriNshpi duke dhuruar kështu tre muaj aplikacionin FALAS për të gjthë Kosovaret. Aplikacioni Artmotion përmban deri në 220 kanale duke përfshirë ato ekskluzive si Alsat M, Klan TV, Klan Plus, kanalet ndërkombëtare e turke, dhe ato sportive. Aplikacioni Artmotion është funksional në pajisjet si TV […]

Shpërndaje

Aeroporti i Prishtinës ka një njoftim për pasagjerët që do të udhëtojnë për Gjermani

Aeroporti i Prishtinës ka njoftuar qytetarë se nga sot deri më 30 prill është planifikuar vetëm një fluturim komercial në shkuarje. Përmes një postimi në faqen e tyre zyrtare, kanë njoftuar se udhëtimi do të bëhet nga Prishtina për në Dusselforf me linjën ajrore EUROWINGS. “Ju njoftojmë se nga sot […]

Shpërndaje

Ministria e Shëndetësisë pranon donacion nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës

Ministria e Shëndetësisë ka pranuar një donacion nga Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës. Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ Limak Kosovo International Airport, sot ka ndarë donacion për Ministrinë e Shëndetësisë së Republikës së Kosovës për t’iu dalë në ndihmë qytetarëve të Kosovës në këtë situatë të vështirë. “ANP ‘Adem Jashari’ […]

Shpërndaje

Princi në derën tënde

Aroma dhe shija e kafesë së Princit nuk do t’ju mungojë më. Qytetarët e Prishtinës dhe Pejës që nga sot ato mund t’i porositin “online” përmes shërbimit “delivery”. Stafi i Price Coffee Shop janë përkujdesur që në këto ditë të qëndrimit në karantinë t’ju sjellin në adresën tënde kafe dhe […]

Shpërndaje

Zëdhënësja e Aeroportit: Pjesa më e bukur e punës sime është kur jam në praninë e gazetarëve

Zëdhënësja e Aeroportit të Prishtinës, Valentina Gara, thotë se ajo me kënaqësi e bën punën e saj në prani të gazetarëve, mirëpo, sipas saj, pavarësisht rrezikut nëpër të cilin kjo kategori po kalon në këtë kohë pandemie, nuk është përfshirë në listën e Qeverisë për paga, shkruan Parrotlla.net. Sipas saj, […]

Shpërndaje